Grundet lagerflytning til vores nye adresse kan vi ikke sende varer ud fra den 27. maj til den 3. juni 2024.

Drifton A/S - en del af Diatom A/S

Drifton A/S er en del af virksomheden Diatom A/S. 

Diatom A/S ejes af den svenske børsnoterede industrikoncern Indutrade, der sælger og udvikler højteknologiske komponenter, systemer og tjenester. Indutrade-koncernen opererer gennem mere end 200 datterselskaber med ca. 7.000 ansatte i mere end 30 lande.

Diatom indgår organisatorisk i forretningsområdet Industrial Components.

Underafdelinger

Virksomhederne Drifton A/SDia-Tech A/S og Dacos A/S er binavne under Diatom A/S.

  • Drifton A/S er en specialiseret leverandør af pumper, doseringsudstyr og tilbehør til laboratorier, hospitaler, universiteter og diverse industrier på globalt plan.
  • Dia-Tech A/S specialiserer sig i at levere avancerede robot- og doseringsløsninger til en bred vifte af industrier i Danmark.
  • Dacos A/S tilbyder et bredt udvalg af forbrugsvarer og udstyr til laboratorier, hospitaler, universiteter samt medicinal-, pharma- og fødevareindustrien.

Logistik

Vi stræber efter at levere produkterne fra dag til dag i Danmark. Vi bliver altid evalueret højt af vores kunder på vores leveringsevne.

Code of Conduct

Vi påtager os den nødvendige ansvarlighed og sikrer den korrekte dokumentation i forbindelse med salg af vores produkter.

Læs mere om vores interne Code of Conduct og vores Supplier Code of Conduct.

Medarbejdere

Vores kompetente og engagerede medarbejdere hjælper kunderne med at finde den optimale løsning til deres behov. 

Historien bag Diatom A/S

Diatom A/S blev grundlagt i 1961 under navnet Diatom Værktøj og startede som et personligt selskab. I 1970 blev det omdannet til et aktieselskab og ændrede i 2002 navnet til Diatom A/S. Gennem årene har vi opkøbt flere selskaber, hvilket har tilført os nye kompetencer og udvidet vores produktprogram.

Fakta om Diatom A/S

  • 22 medarbejdere
  • 600 m2 kontorlandskab
  • 1.100 m2 højloftet lager med automatiske lagerenheder

Historien bag Drifton A/S

Drifton A/S blev oprettet i 2011, som en underafdeling af Diatom A/S, med fokus på dispensering af væske.
I løbet af årene er der kommet mange nye produkter og fokusområder ind under Drifton, som fx et bredt udvalg af pumper og laboratorieudstyr, og vi stræber hele tiden efter at udvide sortimentet.